Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort

Varenummer (SKU): 24326-27983-77035 Kategori:
Flere billeder

kr. 399,00

(106 kundeanmeldelser)

2117 of Sweden Viskafors regnbukserne er ideel til de korte udendørs aktiviteter, da de er lette og behagelige at have på. Bukserne er vandtætte, vindtætte og har tapede sømme hvilket holder dig tør under regnfulde forhold, mens den åndbare konstruktion s … læs mere her
Er 2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort
  • Pris: Kr. 399.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 24326-27983-77035

Bestil 2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 399.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort ligger på hylden i det store sortiment der er i den godt sælgende kategori Regntøj til damer. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort i den kendte webshop AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort og fordelene ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

106 reviews for 2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort”