Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort

Varenummer (SKU): 19977-23632-64652 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 149,00

(64 kundeanmeldelser)

Vind- og vandtætte og åndbare regnbukser, der holder dig tør og varm, også når det bliver meget vådt. Bukserne er lavet af et let materiale, som giver god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for optimal vandtæthed.

Bukserne er fleksible og … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort
  • Pris: Kr. 199.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 19977-23632-64652

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 199.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores varekategori Regntøj til herrer. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort og fordelene ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

64 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort”