Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå

Varenummer (SKU): 21080-24745-68718 Kategori:
Flere billeder

kr. 449,00

(71 kundeanmeldelser)

Trollebo er en minimalistisk designet fleecetrøje med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr.

De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om di … læs mere her
Er 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå

Beskrivelse

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå
  • Pris: Kr. 299.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer
  • VareID: 21080-24745-68718

Bestil 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 299.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå til din ferie

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå online hos webshoppen AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

71 reviews for 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå”