Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, herre, blå

Varenummer (SKU): 21073-24738-68684 Kategori:
Flere billeder

kr. 549,00

(38 kundeanmeldelser)

Trollebo er en minimalistisk designet fleecejakke med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr.

De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om di … læs mere her
Er 2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, herre, blå på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, herre, blå

Beskrivelse

2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, herre, blå fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, herre, blå
  • Pris: Kr. 299.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies
  • VareID: 21073-24738-68684

Bestil 2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, herre, blå fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 299.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, herre, blå til din ferie

2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, herre, blå kan på grund af dens store popularitet nu findes i varegruppen Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din 2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, herre, blå fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, herre, blå og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

38 reviews for 2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, herre, blå

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, herre, blå”