Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, herre, sort

Varenummer (SKU): 24320-27977-77007 Kategori:
Flere billeder

kr. 799,00

(96 kundeanmeldelser)

Klacken regnbukserne er designet helt simple, således at de er ideelle som de lette bukser du kan have med på turen og hurtigt tage på hvis regnen skulle komme.

Bukserne har to lommer, så du let kan tilgå de småting du ikke har i en eventuel rygsæk.

Spe … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, herre, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, herre, sort
  • Pris: Kr. 799.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 24320-27977-77007

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 799.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, herre, sort til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, herre, sort er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den godt sælgende kategori Regntøj til herrer. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, herre, sort fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, deriblandt også produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, herre, sort og fordelene ved at købe online

Når du handler online, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

96 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, herre, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnbukser, herre, sort”