Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå

Varenummer (SKU): 21025-24690-68442 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 3.199,00

(55 kundeanmeldelser)

Vika jakken er lavet af 3-lags skalmateriale, som giver dig en utrolig høj vandtæthed samt åndbarhed. Det er tilmed produceret miljøvenligt og ved hjælp af genanvendt polyester.

Jakken er perfekt som vinterjakke, hvor du selv sørger for at påføre dig det … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå

Beskrivelse

2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå
  • Pris: Kr. 3999.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skaljakker til damer
  • VareID: 21025-24690-68442

Bestil 2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 3999.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå til din ferie

2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå er en af de mest populære varer her på shoppen i den altid eftertragtede varekategori Skaljakker til damer. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå online hos webshoppen AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

55 reviews for 2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vika, skaljakke, dame, lyseblå”