Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort

Varenummer (SKU): 20866-24531-67793 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 719,00

(52 kundeanmeldelser)

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort
  • Pris: Kr. 529.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til herrer
  • VareID: 20866-24531-67793

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 529.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort er en af de mest populære varer her på shoppen i den altid eftertragtede varekategori Softshell jakker til herrer. Der følger også lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort hos den populære shop AktivVinter.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være produktet er på siden. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

52 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort”