Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange

Varenummer (SKU): 20868-24533-67802 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 719,00

(34 kundeanmeldelser)

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange
  • Pris: Kr. 499.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til herrer
  • VareID: 20868-24533-67802

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 499.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den altid eftertragtede varekategori Softshell jakker til herrer. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på denne vare. Når der handles i webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange og fordelene ved at købe online

Du skal have i tankerne, når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

34 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange”