Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

Varenummer (SKU): 20864-24529-67785 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 799,00

(86 kundeanmeldelser)

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en elastisk hætte. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort
  • Pris: Kr. 529.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til damer
  • VareID: 20864-24529-67784

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 529.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den populære kategori Softshell jakker til damer. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort i den kendte webshop Skisport.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort og fordelene ved at købe online

Køber du produkter i forskellige webshops, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

86 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort”