Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort

Varenummer (SKU): 21077-24742-68705 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 249,00

(43 kundeanmeldelser)

Trollebo er en minimalistisk designet fleecetrøje med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr.

De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om di … læs mere her
Er 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort
  • Pris: Kr. 299.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies
  • VareID: 21077-24742-68705

Bestil 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 299.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort til din ferie

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den godt sælgende kategori Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

43 reviews for 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort”