Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, blå

Varenummer (SKU): 21078-24743-68708 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 229,00

(50 kundeanmeldelser)

Trollebo er en minimalistisk designet fleecetrøje med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr.

De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om di … læs mere her
Er 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, blå på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, blå

Beskrivelse

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, blå fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, blå
  • Pris: Kr. 299.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies
  • VareID: 21078-24743-68708

Bestil 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, blå fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 299.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, blå til din ferie

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, blå er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores gruppe af varer Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, blå online hos webshoppen AktivVinter.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, blå og fordelene ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

50 reviews for 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, blå

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, blå”