Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort

Varenummer (SKU): 21079-24744-68716 Kategori:
Flere billeder

kr. 449,00

(36 kundeanmeldelser)

Trollebo er en minimalistisk designet fleecetrøje med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr.

De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om di … læs mere her
Er 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort
  • Pris: Kr. 299.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer
  • VareID: 21079-24744-68716

Bestil 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 299.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den populære kategori Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort og fordelene ved at købe online

Husk at når du køber varer i webshops, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

36 reviews for 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort”