Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Langas, sæt, junior, grøn

Varenummer (SKU): kit-2134 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 1.379,00

(78 kundeanmeldelser)

Langas skisættet er vind- og vandtæt og lavet med tanke på skiløb, men kan også sagtens bruges til almindelig vinterbrug.

Sættet har en god vandtæthed, og de tapede syninger understøtter dette rigtig godt. Derudover er det DWR behandlet som giver en øget … læs mere her
Er 2117 of Sweden Langas, sæt, junior, grøn på lager?


Køb 2117 of Sweden Langas, sæt, junior, grøn

Beskrivelse

2117 of Sweden Langas, sæt, junior, grøn fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Langas, sæt, junior, grøn
  • Pris: Kr. 1379.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skisæt til børn
  • VareID: kit-2134

Bestil 2117 of Sweden Langas, sæt, junior, grøn fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1379.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Langas, sæt, junior, grøn til din ferie

2117 of Sweden Langas, sæt, junior, grøn fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i varegruppen Skisæt til børn. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Langt de fleste i Norden køber deres 2117 of Sweden Langas, sæt, junior, grøn hos den populære shop Skisport.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Langas, sæt, junior, grøn og fordelene ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

78 reviews for 2117 of Sweden Langas, sæt, junior, grøn

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Langas, sæt, junior, grøn”