Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel

Varenummer (SKU): 20844-24509-67680 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 639,00

(105 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen.

To sidelommer gør at du let kan tilgå din cykel- eller husnøgle eller hva … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel
  • Pris: Kr. 599.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 20844-24509-67680

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 599.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel ligger på hylden i det store sortiment der er i den populære kategori Regntøj til børn. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel ved den velkendte shop AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel og fordelene ved at købe online

Husk at når du køber varer i webshops, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

105 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel”