Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel

Varenummer (SKU): 20840-24505-67660 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 449,00

(47 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel
  • Pris: Kr. 999.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 20840-24505-67660

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 999.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel er en af mange varer her på shoppen og findes i varegruppen Regntøj til damer. Der følger også lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel hos den populære shop AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Når du handler online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel og fordelene ved at købe online

Husk at når du køber varer i webshops, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

47 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel”