Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel

Varenummer (SKU): 20840-24505-67657 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 449,00

(58 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel på lager?


Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel
  • Pris: Kr. 389.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 20840-24505-67657

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 389.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel er efter stor efterspørgsel tilføjet i den altid eftertragtede varekategori Regntøj til damer. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel hos den populære shop Skisport.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være denne vare. Køber du varer online er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel og fordelene ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

58 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel”