Telefon: 7876 8672 – kontakt@rt16.dk

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort

Varenummer (SKU): 20861-24526-67770 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 399,00

(14 kundeanmeldelser)

Klacken regnbukserne er designet helt simple, således at de er ideelle som de lette bukser du kan have med på turen og hurtigt tage på hvis regnen skulle komme.

Bukserne har to lommer, så du let kan tilgå de småting du ikke har i en eventuel rygsæk.

Spe … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort
  • Pris: Kr. 499.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 20861-24526-67770

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 499.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort er en af de mest populære varer her på shoppen i den godt sælgende kategori Regntøj til børn. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort i webshoppen AktivVinter.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på denne vare. Når der handles i webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort og fordelene ved at købe online

Hvis du shopper online, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

14 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort”